top of page

El teu desig

Te follaré la mente cada noche con mis palabras sin pedirte permiso y serás mío, hasta que me pidas que te haga el amor con mi cuerpo.. ..no lo olvides.. Mientras suéñame..

Gata ❤️
La penetraba con dulzura salvaje. Ella, con el sexo mojado, gozaba de las embestidas del miembro duro y caliente. No tenían prisa en llegar al orgasmo.. El placer consistía en demorarlo con juegos lujuriosos y posturas inimaginables.. El Arte de Follar

Gata ❤️
E3D0-ZtXwAEqGcB.jpeg
Els seus cossos encara tremolaven, sobretot ella, havien arribat a l'orgasme tots dos a la vegada, però ella no en tenia prou i girant-se com a bona felina, es va posar a quatre potes i li va oferir el seu sexe perquè li mengés.. Gemegava i maulava com a una gata..

Gata ❤️
E2-5J_QWUAA5mLy.jpeg
Massa a prop.. els seus cossos restaven abraçats, humits, plens de petons i desig.. La seva pell encara eriçada reclamava més sexe.. mai en tenia prou. Sentir-se posseïda per ell era la seva fita.. Sempre ho aconseguia.. com fos..

Gata ❤️
E1-LS9XWUAInY5M.jpeg
Ja porto el segon cafè i em sento una mica excitada.. no és pas per la cafeïna És perquè cada vegada que et penso em poso calenta.. Recordo les teves paraules a cau d’orella -et follaré.. i la teva llengua llepant-me tot el meu cos Vaig a la dutxa.. jugaré una estona..

Gata ❤️
E10IDusX0AQqbrR.jpeg
Se cruzaron en mitad del pasillo, ella venia del baño, él se acababa de levantar Sus miradas se besaron, sus cuerpos se hablaron y sus sexos se desearon, la humedad en ella y la erección en él fue el primer paso para volver a empezar lo que habían acabado hacía un instante ..

Gata ❤️
E1fMGovX0AgiYku.jpeg
Feia una estona que ell s’havia llevat, va fer el cafè mentre ella encara dormia La nit havia estat intensa i els seus cossos s’havien adormit rendits al plaer llurs pells encara feien l’olor dels seus sexes i ella es va despertar amb l’aroma del cafè i d’ell, en volia més..

Gata ❤️
E1aOc8YX0AEHFpi.jpeg
bottom of page