top of page

Recopilacions

emocions.jpg

De vegades, el talent ocult de les persones es manifesta de la manera més insòlita. Només falta una guspira, un entorn adeqüat i unes cir- cumstàncies determinades, perquè aquest esclati de forma inversemblant.

Aquest és el cas de la Gata Traviesa.

La guspira d’entrar a les xarxes socials, l’entorn de companionia que ha trobat, i unes circumstàncies personals adients, li han fet “buidar el pap” d’allò que portava dins.

I ho ha fet en forma de microrelats, quasi onírics, quasi crepusculars, que els ha anat penjant de forma periòdica, i que ara queden recollits en aquesta publicació.

Per a mi, el seu editor, és un orgull presentar-vos-la. Espero que ho gaudiu, com servidor ho ha fet editant-ho.


El gato, editor. Setembre 2020

POTS BAIXAR-LO, EN FORMAT PDF, CLICANT A LA IMATGE
moments.jpg

Aquest segon recull de La Gata Traviesa s’origina en les respostes a altres usuaris de Twitter amb vocació i talent de poetes, especialment a un d’ells.

Com si es tractés de l’anomenada hiperficció constructiva, La Gata Traviesa continuava la historia iniciada pel “poeta” en forma de petits relats, fruit dels quals van néixer “Moments”.

Més endavant, el concepte va evolucionar i s’hi van incorporar altres “moments”, ara ja independents de la idea inicial, en forma de pensaments i reflexions.

Espero que ho gaudiu com jo ho he tornat a fer editant-ho.

 

El gato, editor. Novembre 2020

EN PREPARACIÓ

relats.jpg

Està en el forn, escalfant-se.

POTS BAIXAR-LO, EN FORMAT PDF, CLICANT A LA IMATGE
També podeu baixar el format iBook (per a IOS) on estan inclosos àudios d'alguns Moments recitats per la Gata, des d'AQUÍ.
bottom of page